top of page
IMG_5127.heic

Terveisii Suamen Turust!

Tiia täällä hei. Haluatko saada tapahtumaasi luotettavan kuvaajan, joka haluaa ja jaksaa tehdä kaikkensa parhaan lopputuloksen aikaansaamiseksi oli se sitten nopeatempoinen urheilukuvaus tai tunnelmallinen juhlahetki? Löysit oikeaan paikkaan.

 

Kuvaan pääsääntöisesti urheilua ja erityisesti jääkiekkoa, mutta myös tapahtumia, potretteja ja tuotekuvia. Lisäksi teen myös videokuvauksia, kuten tapahtumavideoita. Somepäivitysten teko ja sisällöntuotanto hoituu myös. Tutkinto alalta löytyy myös, sillä valmistuin joulukuussa 2023 mediapalvelujen toteuttajaksi Turun ammatti-instituutista. 

Teen tätä työtä intohimolla ja jahtaan unelmiani sinnikkäästi joka ikinen päivä. Haluan tallentaa ihmisten elämän erityisiä hetkiä ja tunteita kuviksi, sillä minulle valokuvaus on tapa ilmaista itseäni ja välittää tarinoita. Pyrin aina luomaan tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen kuvilleni nopeallakin aikataululla. ​Haluan kehittyä jatkuvasti ammattilaisena ja tarjota asiakkaille entistä parempia ja merkityksellisempiä kuvia ja videoita. Minulle on tärkeää, että jokainen asiakas saa juuri sellaisen lopputuloksen kuin toivoo.

Jos siis tarvitset kuvaajaa urheilukentän laidalle, keikalle tai kenties vaikka johonkin elämäsi merkittävään tapahtumaan, niin ota rohkeasti yhteyttä. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva kokonaisuus!

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Ota yhteyttä

Palaan asiaan mahdollisimman pian.

muotokuvat

urheilukuvat

bändikuvat

yrityskuvat

tapahtumakuvat

rippikuvat  valmistujaiskuvat

Tiia

Mahkonen

bottom of page